TARPTAUTINĖ KONFERENCIJA „INOVATYVUS 21-OJO AMŽIAUS MOKYTOJAS – PRAKTIKOS, POŽIŪRIAI IR STRATEGIJOS” MOLDAVIJOJE, 2018M RUGSĖJO 20 D.

Projekto Moldavijos e. mokymosi tinklo kūrimas, siekiant skatinti e. mokymą tęstiniame profesiniame švietime (TEACH ME) partnerių organizuojama konferencija „Inovatyvus 21-ojo amžiaus mokytojas – praktikos, požiūriai ir strategijos” Moldavijoje, skirta mokytojams, vyks 2018 m. rugsėjo 20 dieną.
Konferencijos tikslas – aptarti besikeičiančius mokytojo vaidmenis modernioje visuomenėje. Mokytojai susiduria su įvairiais besikeičiančių vaidmenų aspektais, su pokyčiais susijusiais iššūkiais ir jų poveikiu besimokantiesiems ir visasi visuomenei. Konferencija yra tiesiogiai susijusi su TEACH ME projektu, kurio metu buvo siekiama padėti Moldavijos tęstinio profesinio švietimo mokytojams įgyti kompetencijų, būtinų e. mokymosi įdiegimui į mokymosi programas. Pirmoje konferencijos dalyje, klausysime pranešimų, kuriuos skaitys ir NDMA atstovai – direktorė Danguolė Rutkauskienė ir narys Gytis Cibulskis. Antroje dalyje dalyviai turės galimybę prisijungti prie dirbtuvių, kurių metu bus kuriamas inovatyvus mokymo scenarijus ir bandoma atrasti metodus inovacijų įtraukimui į švietimo teikimą.
Daugiau apie projektą: https://teachmemoldova.wordpress.com/

Registracija į konferenciją čia