KVIEČIAME Į RENGINĮ „MERGINOS IR TECHNOLOGIJOS”

Tarptautinė „Merginos ir technologijos” diena šiemet bus švenčiama Balandžio 27 d. Ta proga pasaulyje vyks daugybė renginių, kurių tikslas yra paskatinti merginas studijuoti ir sieti savo karjerą su informacinėmis technologijomis bei pabrėžti kompiuterinio raštingumo svarbą sėkmingai profesionalo karjerai įvairiose sektoriuose.

Renginį „Merginos ir technologijos“ organizuoja – ITU, Kauno technologijos universitetas, Inovatyvaus moksleivių papildomo ugdymo tinklas, Nacionalinė skaitmeninė koalicija ir bendrovė „Microsoft“. Renginio tiesioginė transliacija yra remiama Telekomunikacijų plėtros biuro direktoriaus.

Merginos iš Vilniaus ir kitų Lietuvos miestų yra kviečiamos paminėti šį renginį Holiday Inn Vilnius viešbutyje. Renginio metu bus galima stebėti virtualios bei papildytos realybės demonstracijas, bus pristatomi Robotikos olimpiados nugalėtojų projektai (šių projektų pristatymai bus transliuojami į įvairius Lietuvos miestus: Klaipėdą, Kauną, Alytų, Šiaulius ir Marijampolę). Taip pat vyks interaktyvios sesijos apjungiančios ITU vadovybę Ženevoje ir ITU regioninį biurą Kaire.

Kvietimą bei renginio dienotvarkę rasite čia.

Daugiau apie renginį ITU svetainėje.